Umrl komaj 19-letni Luca

0
1266

Za posledicami grozljive nezgode je po treh dneh zdravljenja v izolski bolnišnici umrl mladenič iz Bertokov. Obala je užaloščena in močno pretresena. Fanta bodo številni zelo pogrešali.

Za posledicami grozljive nezgode je po treh dneh zdravljenja v izolski bolnišnici umrl mladenič iz Bertokov. Obala je užaloščena in močno pretresena. Fanta bodo številni zelo pogrešali.

Nezavestna fanta sta v rdečem avtu ostala ukleščena

Nezavestna fanta sta v rdečem avtu ostala ukleščena. Foto: GBK

Tisti, ki so videli prizorišče nedeljske nesreče na štiripasovnici med Bertoki in Koprom, potem ko sta ob enajsti uri zvečer trčila avtomobila, so bili brez besed. Popolnoma zverižena pločevina je pričam dala vedeti, da mora biti zelo resno. Izkazalo se je, da se je res zgodila huda prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi trije mladi fantje.

Vozilo se je razletelo

Pričevanja tistih, ki so videli nezgodo, so srhljiva. Gospa, ki je videla dogodek, pravi, da sploh ne more spati, ker jo je nesreča mladih fantov tako šokirala.

Spomnimo, kaj se je zgodilo. Štiriindvajsetletni Koprčan je s svojim audijem na voznem pasu hitre ceste z vso silo trčil v pred njim vozeči fiat. V njem sta bila 19-letnika; voznik, doma iz Boninov, in sopotnik, doma iz Bertokov. Od udarca je fiat z dvema potnikoma najprej odbilo v brežino, nato pa nazaj na hitro cesto. Zadnji del njunega fiata je bil popolnoma zmečkan; celo rezervoar za gorivo in zadnjo os s kolesi je odneslo nekaj sto metrov stran od vozila.

Prihiteli so gasilci koprske brigade; do ponesrečencev v fiatu so se lahko prebili le z rezanjem strehe, saj sta bila tako voznik kot sovoznik ukleščena v avtu. Po naših informacijah naj bi bila oba nezavestna, a vidnih poškodb, ran ali česa podobnega, nista imela.

Nemudoma so jim pomoč nudili reševalci, nakar je sledil prevoz v izolsko bolnišnico. Od tam so včeraj sporočili, da je eden od fantov, sovoznik iz fiata, tri dni po nesreči žal izgubil bitko za življenje. Očitno so bile poškodbe prehude. Njegove sovaščane in prijatelje je novica zelo prizadela.

Trk je bil tako silovit, da je bil zadnji del fiata povsem zmečkan

Trk je bil tako silovit, da je bil zadnji del fiata povsem zmečkan. Foto: GBK

Šokirani Primorci

Po poročanju prijateljev naj bi bil žrtev nezgode Luca Novel iz Bertokov, od katerega se številni poslavljajo tudi na družbenih omrežjih. Šokirani zapisujejo sočutne misli in se sprašujejo, zakaj je bila usoda tako kruta, da ga je vzela.

»Vsako leto v kakšni hudi nesreči izgubimo koga od vrstnikov,« pretresen zapisuje eden od njih. »Počivaj v miru, prijatelj. Žalostno je to, da fant ni nič kriv in je pri 19 letih ostal brez življenja,« na spletu zapisuje še eden od Lucovih prijateljev.

Pri Bertokih je prišlo do zelo hude prometne nezgode

Prizor zverižene pločevine pri Bertokih je grozljiv. Foto: GBK.. vir:svet24.si

NO COMMENTS