VIDEO : Deček ni hotel zapustiti Mesija

0
2554

Afganistanski deček Murtaza Ahmadi se pred začetkom prijateljske tekme v Dohi zlepa ni želel posloviti od Lionela Messija.

Ganljiva pripoved Murtaze Ahmadija, velikega navijača argentinskega superzvezdnika Lionela Messija, je dobila nekakšen epilog pred začetkom prijateljske tekme med Barcelono in Al Ahlijem, ko je mali nogometni navdušenec osebno spoznal svojega velikega junaka.

  • Messi sprejel afganistanskega dečka

Malček je že v tunelu pred prihodom na zelenico krčevito objemal nogometnega zvezdnika, ki ga tudi na igrišču ni izpustil izpred oči.

Ahmadi se je Messija držal kot klop in v njegovi neposredni bližini ostal tudi med rokovanjem obeh ekip. Nato se je fotografiral skupaj z nogometaši Barcelone in prisostvoal pozdravu kapetanov in sodniške ekipe.

Ko je okroglo usnje položil na sredino zelenice, je dobil navodilo, naj zapusti igrišče, vendar se ni dal. Stekel je proti Messiju in izkoristil poslednje trenutke njunega druženja. Ko je postalo jasno, da samovoljno ne bo zapustil zelenice, ga je z igrišča pospremil sodnik.

NO COMMENTS